Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

Restaurant Publique wint verkiezing rode huiswijn 2018

Restaurant Publique wint verkiezing rode huiswijn 2018

Dinsdag 29 mei vond de finale van de Proefschrift Nationale Huiswijn/Open-Wijncompetitie plaats bij Indonesisch Mooi Zeist - Indonesisch Restaurant georganiseerd door The Wine and Food Association.

Voor de regio This is The Hague is Publique als winnaar van de categorie Eetcafé/Brasserie/Restaurant – Rood met:

Ventoux rouge 2017, Boutiques Famille Perrin
(wijnimporteur Residence Wijnen / Wijnkoperij De Gouden Ton)

Per glas €5,75 en per fles €28,50

Maurits Jonkman & Mark van Bemmel Restaurant Publique

Famille Perrin Ventoux
In de loop van de vijf generaties heeft de familie Perrin diverse wijngaarden met de beste terroirs verworven in de zuidelijke Rhônevallei. Deze wijngaarden worden beheerd volgens dezelfde principes en overtuiging als Château de Beaucastel. Binnen het assortiment Famille Perrin ontdek je de rijkdom van de zuidelijke Rhônevallei aan de hand van verschillende gerenommeerde appellations zoals Gigondas, Vacqueyras, Vinsobres, Cairanne en Rasteau. Ook hier staan bij alle wijnen de authenticiteit en essentie van het terroir centraal.

Druivenrassen: Syrah, Carignan, Cinsault, Grenache

Restaurant Publique
Op het gezelligste plein van Den Haag, Anna Paulownaplein, zit al weer enkele jaren Restaurant Publique. Het jonge, enthousiaste team wordt aan de voorkant aangestuurd door Maurits Jonkman en in de keuken door de innovatieve en creatieve chefkok Mark van Bemmel. Samen zorgen zij ervoor dat de gasten culinair verwend worden met gerechten met voornamelijk lokale ingrediënten (uit het seizoen) in samenwerking met de leveranciers. Bijpassende wijnen, veelal per glas, maar ook met het Coravin systeem zorgen voor de ultieme wijn/spijs combinaties in een kosmopolitische, "urban chique" stads restaurant.

 

Italiaans restaurant aan de haven geopend

Italiaans restaurant aan de haven geopend

Aspergeseizoen volop aan de gang

Aspergeseizoen volop aan de gang