Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

Vrijdag 25 augustus Calla's on the Beach

Vrijdag 25 augustus Calla's on the Beach

Ook dit jaar verruilt Marcel van der Kleijn, voor één dag, zijn keuken bij Calla's met de keuken van Culpepper! Op vrijdag 25 augustus organiseren Culpepper en Calla's opnieuw Calla's on the Beach.

Speciaal voor "Calla's on the Beach" heeft Marcel van der Kleijn een 7-gangen menu samengesteld:

'Zeeuwse Geeltje', keta en kaviaar vinaigrette
***
'Cappuccino' van schaaldieren met 'Robuchon' gamba
***
Bretonse schol, aardappel-olijfolie mousseline, brandade van scharrelkip, jus met dragon
***
'Navarin' van Texels lam met tomaatjes en salie
***
Gepocheerde runderhaas met zilveruitjes en zomertruffel
***
'Peche Melba' gepocheerde perzik, frambozen, vanille roomijs

6-gangen €65,- p.p.
6-gangen inclusief bijpassen wijnarrangement €95,- p.p.


Aanvang 19:00 uur

Reserveren: 
Beachclub Culpepper
Zwarte Pad 60 Scheveningen
cu@culpepper.nl
06 - 22 75 58 60
Prijs menu € 65,00 p.p.
Prijs incl. bijpassend wijnarrangement€ 95,00 p.p.

Callas on the Beach
Culpepper
Callas on the Beach

Restaurant Calla's
De Michelingids omschrijft Restaurant Calla’s als volgt: “Hier wacht u een memorabele maaltijd, sober en delicieus geraffineerd”.
Executive chefkok Ronald van Roon zorgt samen met zijn partner, gastvrouw Bianca Fellinger, voor een constante kwaliteit in de keuken, service en gastvrijheid bij Restaurant Calla's.
De groenten, kruiden en eetbare bloemen, die gebruikt worden in de gerechten komen, uit de eigen moestuin "Laantje Voorham" van Arie & Ans Voorham.

Marcel van der Kleijn is tevens eigenaar van het succesvolle BIT Grill & Café op het Buitenhof en Restaurant Oogst winnaar van de Gouden Pollepel 2016 in het AD.

Beach Clubculpepper

Beachclub Culpepper ligt op één van de mooiste stukjes strand van Scheveningen; het Zwarte Pad. We zijn vanaf half maart tot oktober dagelijks geopend om te zonnen, te eten, te drinken, een romantische bruiloft te vieren of met vrienden en/of collega’s het leukste evenement op het strand te hebben! 

Met de houtgestookte pizza-oven zijn ze uniek op het strand van Scheveningen. De pizza’s uit de oven worden gemaakt van lokale en biologisch geproduceerde ingrediënten.  Even geen zin in pizza? Geen probleem, de kaart staat vol andere heerlijkheden en voor groepen steken ze regelmatig de barbecue aan.

Hollands Wild Diner bij Restaurant de Tapperij

Hollands Wild Diner bij Restaurant de Tapperij

Rungis in Parijs dé versmarkt in Europa!

Rungis in Parijs dé versmarkt in Europa!