Zoek jij RESTAURANT tips in DEN HAAG of SCHEVENINGEN?

View Original

Restaurant Calla's on the Beach

Op vrijdag 16 september kookt sterrenchef Marcel van der Kleijn (Restaurant Calla's) bij Beachclub Culpepper op het Zwarte Pad.
Marcel van der Kleijn verruilt voor één dag de strakke omgeving van de keuken in de stad, naar een half open keuken met uitzicht op de branding.

De Michelingids omschrijft Restaurant Calla’s als volgt: “Hier wacht u een memorabele maaltijd, sober en delicieus geraffineerd”. De groenten, kruiden en eetbare bloemen, die gebruikt worden in de gerechten komen, uit de eigen moestuin "Laantje Voorham" van Arie & Ans Voorham.

Speciaal voor "Calla's on the Beach" heeft Marcel van der Kleijn een 7-gangen menu samengesteld:

Gehakte Zeebrasem, komkommer Pomodori en zilveruitjes
***

Luchtige eendenlever met Oost-Indische kers
***

‘Springroll’ Schotse zalm, koriander en avocado
***

Kreeft, bospeen en jus met saffraan
***

Gestoofde lamsschouder, ‘authentieke’ kruiden
***

Cheesecake Gorgonzola met Reine Claude pruim
****

Blauwe vijg, rode wijn en koekkruiden

7-gangen €65,- p.p.
7-gangen inclusief bijpassen wijnarrangement €95,- p.p.

Aanvang 19:00 uur

Reserveren:
Beachclub Culpepper
Zwarte Pad 60 Scheveningen
cu@culpepper.nl
06 - 22 75 58 60

Kreeft, bospeen en jus met saffraan | restaurant Calla's