Macerado days Pisco1615
๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐ธ
๐๐-๐๐ ๐๐ค๐ญ๐จ๐๐๐ซ ๐ ๐ฌ๐ฉ๐๐๐ข๐๐ฅ ๐๐ข๐ฌ๐๐จ๐๐๐๐ ๐๐จ๐๐ค๐ญ๐๐ข๐ฅ
Bij de kick-off in Den Haag was te gast Brand ambassador ๐๐๐จ๐ฅ๐ ๐๐ข๐ฌ๐๐ง๐จ en de ambassadrice van Peru mevrouw ๐๐๐ซ๐ข๐ฌ๐จ๐ฅ ๐
๐ฅ๐๐ฏ๐ข๐ ๐๐ ๐ฎ๐๐ซ๐จ ๐๐จ๐ฅ๐ฎ๐ง๐ ๐.
๐๐๐๐๐ซ๐๐๐จ is de Spaanse vertaling van het woord: infusie, het proces van het infuseren van kruiden, specerijen of zelfs groenten en vlees met een gedistilleerde drank zoals Pisco 1615.
Bodega San Nicholás โ Pisco 1615 wordt geproduceerd door Bodega San Nicholás in Santa Cruz de Lanchas, Valle de Pisco, Peru. De naam verwijst naar het jaartal 1615. In historische documenten uit dit jaartal wordt namelijk het bestaan van druiven, de aanpassing van de druiven aan het klimaat en de bodemgrond in Pisco en de productie van de eerste Piscoโs beschreven. Bodega San Nicholás gebruikt eigen wijngaarden om โmustsโ en druivensappen te onttrekken.
Op het logo van 1615 Pisco zijn de velden, de ketel en de wijnhuizen van deze oude haciënda van de Jezuïeten afgebeeld als verwijzing naar de rijke geschiedenis. Pisco 1615 wordt gedistilleerd uit nieuwe en recent gefermenteerde wijn, die zijn gemaakt van de beste druiven. Er worden geen andere ingrediënten toegevoegd, omdat het suikergehalte van de druiven al hoog genoeg is en voldoende natuurlijke gisten bevat.
De piscoโs worden gedistilleerd tot een alcoholpercentage van 42% en worden verder op geen enkele wijze aangemengd of bewerkt.
๐๐ข๐ฌ๐๐จ & ๐๐จ๐ฌ๐๐ฌ
Pisco 1615 Puro Quebranta | Rose | Lime | Sugar | Grapefruit