Zoek jij RESTAURANT tips in DEN HAAG of SCHEVENINGEN?

View Original

Wild seizoen al begonnen bij Brasserie Huisman

Van een bevriende jager uit Den Haag, kreeg Brasserie Huisman een prachtige geschoten hertenkalf (Edelhert) uit Duitsland. Afkomstig uit het Eifel gebied nabij de oude Romeinse stad Trier bevindt zich het (jacht)gebied waar dit Edelhert vandaan komt. Om de wild stand te beheren wordt rond deze periode, indien noodzakelijk, een aantal Edelherten afgeschoten.

Chefkok Dennis van Katwijk van Brasserie Huisman weet met dit meest duurzame stuk, ècht wild, vlees wel raad. Schoon aan de haak woog het Edelhert kalf zo'n 35 kg, volwassene Hindes kunnen van 90 t/m 120 kg wegen. Na het ontdoen van de huid, is het hert verdeeld in de bruikbare vleesonderdelen.

Vanaf vandaag en de komende dagen (op=op), buiten de kaart om :) :
** Edelhert bij Brasserie Huisman **

Chefkok Dennis van Katwijk maakt onder andere de volgende wild gerechten:

* Edelhertenbiefstuk
* Saté van Edelhert
* Stoofschotel
* Edelhert filet

Wil je ook genieten van één van de gerechten van dit Edelhert kalf?
Reserveer direct een tafel: http://www.brasseriehuisman.nl/reserveren

De gerechten van het Edelhert zijn beperkt beschikbaar, op=op

 

Chefkok Dennis van Katwijk van Brasserie Huisman