Gast koks bij Zeevlam
Pop-up Restaurant Zeevlam in de 1e haven van Scheveningen
In de prachtige, industriële locatie van Kantine Visafslag is sinds vorig jaar in het weekend Pop-up restaurant Zeevlam. Op vrijdag en zaterdag kookte chefkok Sander Beekink, van strand tent SOL Beach in Scheveningen, een 4-gangen menu gebaseerd op regionale, seizoensgebonden producten.
In maart is het strandseizoen weer begonnen en is Sander weer terug gegaan naar het strand. Pop-up restaurant Zeevlam gaat echter gewoon door met behulp van gastkoks uit de Haagse regio maar ook van buiten Den Haag.
Vrijdag 27 maart en zaterdag 28 maart kookt Bas Oonk van Restaurant Basaal
Vrijdag 17 april en zaterdag 18 april kookt Fred Plug van Le Café
Vrijdag 24 april en zaterdag 25 april kookt Justin Brown van the Fiffield Inn uit Londen
Justin Brown is een chef uit Groot-Brittanie die aan diverse kookwedstrijden mee heeft gedaan en een eigen kook boek heeft.
Aanvang om 19:00 uur, locatie Kantine Visafslagweg 1 (om de hoek van het Havenkantoor) vrij parkeren.
4-gangen menu €29,50
Uitsluitend via Reservering via reserveren@zeevlam.nl